Chang-i
  • CHANG-I
  • Menu
  • Afhalen
  • Impressie
  • Groepen
    • Groepsaanvraag
    • Private dining room
    • Veranda Room
  • Vacatures
  • Reserveren
  • Contact
  • CHANG-I
  • Menu
  • Afhalen
  • Impressie
  • Groepen
    • Terug
    • Groepen
    • Groepsaanvraag
    • Private dining room
    • Veranda Room
  • Vacatures
  • Reserveren
  • Contact
nl en

Menu

Chang-I Bites

Klassiekers | Aperitief

Edamame sojabonen
Yakitori spiesjes | 3 st.
Ossenhaas spiesjes | 3 st.
Gyoza's gevuld met kip en groenten | 3 st.
Loempia’s gevuld met | Iberico Cha Sieuw of Wagyu | 3 st.
Dim Sum selectie | gestoomd of gefrituurd | 3 st.
Chinese vegetarische dumplings | 3 st.
Japanse Wagyu Dumplings | 3 st.
Groenten in tempura
Garnalen in tempura | 3 st.
Soft-shell krab in tempura | 1 st.
13,50
Flensjes gevuld met Pekingeend en groenten | 3st.
Koude voorgerechten
Sashimi mix van zalm, tonijn en coquille
17
Tartaar van zeebaars met sriracha mayonaise
15
Tataki van ossenhaas met Koreaanse kimuchi dressing
17
Carpaccio van Wagyu met gebakken eendenlever en soja karamel
25
Indonesische Gado Gado met pinda saus [v]
13,5
Warme voorgerechten
Gebakken grietfilet met Chinees kleefrijst en chasieuw saus
16
Gegrilde coquilles en tonijn met wasabi mayonaise
17,5
Drieluik van eend: Crème brûlée van eendenlever, gerookte eendenborst en een loempia van eend
19,5
Geflambeerde Wagyu sucade met bulgogi saus
18,5
Gefrituurde Japans tofu met teriyaki saus [v]
14
Hoofdgerechten

Wordt geserveerd met gebakken rijst

Gebakken zeebaarsfilet met unagi saus
22,5
Gestoomde heilbotfilet met gamba garnaal en miso witte wijn saus
25,5
Thaise vispot met groene curry saus
28
Gebakken eendenborstfilet met sinaasappel saus
25,5
Gegrilde ribeye met bulgogi-truffel saus
25
Gegrilde lamsrack met five Spices
35
Wok specials
Black Tiger garnalen met szechuan pepersaus
27.5
Gewokte aubergine met champignons saus [v]
19
Kippendijen met teriyaki saus
23
Ossenhaasreepjes met ketjap saus
28,5
Chef's favourites
Kreeft, roergebakken met oestersaus (gepeld)
46
Wagyu haas, gegrild met saus van eendenlever
62
Bijgerechten
Baby paksoi
8
Chinese broccoli
9
Luxe Groenten Mix
10
Chinese bami
7
Luxe nasi, met garnalen en ossenhaas
9
Desserts
Warm taartje van pure chocolade en gekonfijte rode peper met kokos roomijs
10
Crème brûlée van gember en mango sorbetijs
10
Bavarois van mango met citroen sorbetijs
10
Panna cotta van lychee en aardbeien sorbetijs
10
Koffie
Cappuccino
Espresso Macchiato
Koffie verkeerd
Latte Macchiato
Irish Coffee
Spanish Coffee (Tia Maria)
French Coffee (Grand Marnier)
Italian Coffee (Amaretto)
Kiss of Fire (Tia Maria en Cointreau)
Thee per Pot
Jasmijn (Groen)

Elegant van smaak, met jasmijn bloesemgeuren en een fijne gouden kleur.

Chun Mee (Groen)

Topklasse organische groene thee, een milde smaak met een bittertje in de afdronk.

Genmaicha (Groen)

Groene thee in combinatie met gepofte rijst, welke een geroosterde geur geeft en een smaak van noten.

Earl grey Darjeeling (Zwart)

Een Darjeeling First Flush met een hint van lavendel. Het resultaat is wonderlijk groots: een lavendel-zoete smaak.

China Rose (Groen)

Rozenbloesem gemengd met een Yunnan groene thee geven een subtiele bloemige smaak.

Honeybush (Theïne-vrij)

Lichte thee met een honingzoete aroma.

Silky Oolong (Blauw)

Melkachtig zoete aroma, een subtiele romige smaak.

CHANG-I Blend (Kruiden thee)

Romantische blend met een exotisch tintje en een warme geur van vanille.

Munt Thee (Kruiden thee)

Met verse muntblaadjes.

Digestief
Yamazaki Single Malt 12 jr
Hibiki Harmony
Kurayoshi Sherry Pure Malt 12 jr
The Macallan Fine Oak 12 jr
Glenfiddich 12 jr
Glenfiddich 15 jr
Glenkinchie Single Malt 12 jr
Springbank 15 jr
Highland Park 18 jr
The Balvenie Doublewood 12 jr
The Balvenie Doublewood 17 jr

Wijnkaart

Champagne & bubbles
Deutz Brut Classic
100
Ruinart Blanc de Blancs Brut
200
Billecart-Salmon Brut Rosé
160
Ruinart Brut Rosé
200
2008 Moet & Chandon Dom Perignon Brut
500
2009 Louis Roederer Cristal Brut Millesime
600
Japanese saké
Kizakura | 'Yamadanishiki' Junmai
47,5
Daishichi | 'Masakura' Junmai Ginjo | Super premium sake
105
Daishichi | 'Minowamon' Junmai Daiginjo | Extra super premium sake
132
France
White
Menetou Salon | Domaine Chavet et Fils
42
Sancerre Blanc 'Le Pierrier de la Chapelle' | Domaine Bailly-Reverdy
68
Pouilly-Fumé 'Les Cris' | Domaine A. Cailbourdin
68
Savennières Clos du Papillon | Domaine des Baumard
100
Viognier 'Les Contours de Deponcins' | François Villard
68
Condrieu 'La Combe de Malleval' | Stéphane Ogier
110
Chablis 1er Cru 'Vaillons' | Bernard Defaix
86
Mâcon Verzé | Domaine Leflaive
120
Saint-Aubin 'La Princée' | Hubert Lamy
105
Red
Gigondas 'Le Grand Montmirail' | Domaine Brusset
63
Châteauneuf Du Pape | Maison Tardieu-Laurent
100
Les Obriers [Cinsault & Carignan] | La Pèira en Damaisèla
53
Chemin de Moscou [70% Syrah, 25% Grenache, 5% Cinsault] | Domaine Gayda
70
Rully | Domaine Vincent Dureuil-Janthial
100
Mercury Rouge 1er Cru 'Les Ruelles'| Château de Chamirey, Domaines Devillard
115
Santenay 'Vieilles Vignes' | Domaine Lucien Muzard et Fils
79
Nuits-Saint-Georges aoc 1er Cru aux Perdrix | Domaine des Perdrix
180
Château Les Roches Blanches | Grand Cru
63
Château La Fleur | Grand Cru
120
Château Le Crock | Cru Bourgeois
80
Château Lafleur-Gazin
126
Château Du Tertre | 5e Grand Cru Classé
155
Château Giscours | 3e Grand Cru Classé
167
Château Haut-Bages Libéral | 5e Grand Cru Classé
125
Italy
White
Pinot Grigio | Tiefenbrunner | Alto Adige
47
Pinot Grigio 'Porer' | Alois Lageder | Alto Adige
65
Chardonnay 'Pietrabianca' | Tormaresca | Puglia
58
Red
Lamuri Nero d’Avola | Tasca d’Almerita | Sicily
47
Barbera d’Alba 'Papagena' | Fontana Fredda | Piemonte
63
Barbaresco | Pio Cesare | Piemonte
150
Amarone Classico | Zenato Azienda Vinicola | Veneto
95
Chianti Classico | Castello di Brolio | Tuscany
120
Le Volte Rosso | Tenuta dell’Ornellaia | Tuscany
58
Germany
White
Riesling | Fred Knebel | Mosel
85
Weiβburgunder 'Muschelkalk' | Weingut Becker-Landgraf J2 | Rheinhessen
61
Red
Spätburgunder Trocken | Weingut Schneider | Baden
52
Austria
White
Gruner Veltliner 'Organic Lois' | Fred Loimer | Kamptal
45
Gruner Veltliner 'Wiener Wein' | Wieninger | Vienna
48
Red
Zweigelt | Heinrich | Burgenland
50
Blau Fränkisch | Moric | Burgenland
75
Spain
White
Chardonnay '234' | Enate | Somontano
45
Albarino 'O Rosal' | Terras Gauda | Rias Baixas
53
Red
Rioja Gran Reserva | Conde de Valdemar | Rioja
58
Condado de Haza Crianza | Alejandro Fernandez | Ribera del Duero
53
Asia | Oceania | Middle-East
White
Château Musar White | Bekaa Valley | Lebanon
84
Red
Shiraz | Frankland Estate | Frankland River, Australia
80
Château Musar Red | Bekaa Valley, Lebanon
100
South-africa
White
Chenin Blanc 'Hope Marguerite' | Beaumont | Walker Bay
74
Chardonnay 'Nine Yards' | Jordan | Stellenbosch
95
Red
Pinotage 'Greywacke' | Chamonix | Franschhoek
63
Bordeaux Blend 'Cobblers Hill' | Jordan | Stellenbosch
91
Americas
White
Chardonnay 'Director’s Cut' | Francis Coppola | California, USA
63
Chardonnay 'Bernardus' | Ben Pon's Winery | Carmel Valley, USA
72
Red
Malbec | Achaval-Ferrer | Mendoza, Argentina
55
Pinot Noir 'Diamond Collection' | Francis Coppola | Montery, USA
58
Chang-I Exclusives
Whites
Meursault | Côte de Beaune | Albert Bichot
140
Reds
Pomerol | Château Latour á Pomerol |
180
Margaux | Alter Ego de Palmer | Château Palmer
220
Margaux | Château Rauzan - Ségla | 2eme Grand Cru Classé
210
Privacy- en cookie verklaring
Chang-i
info@chang-i.nl
020 4 701 700
Jan Willem Brouwersstraat 7
1071 LH, Amsterdam
Made with ❤ by: POCKETMENU