Chang-i
  • CHANG-I
  • Menu
  • Afhalen
  • Impressie
  • Groepen
    • Groepsaanvraag
    • Private dining room
    • Veranda Room
  • Vacatures
  • Reserveren
  • Contact
  • CHANG-I
  • Menu
  • Afhalen
  • Impressie
  • Groepen
    • Terug
    • Groepen
    • Groepsaanvraag
    • Private dining room
    • Veranda Room
  • Vacatures
  • Reserveren
  • Contact
nl en

Menu

Chang-I Bites

Klassiekers | Aperitief

Edamame sojabonen
Yakitori spiesjes | 3 st.
Ossenhaas spiesjes | 3 st.
Gyoza's gevuld met kip en groenten | 3 st.
Loempia’s gevuld met | Iberico Cha Sieuw of Wagyu | 3 st.
Dim Sum selectie | gestoomd of gefrituurd | 3 st.
Chinese vegetarische dumplings | 3 st.
Japanse Wagyu Dumplings | 3 st.
Groenten in tempura
Garnalen in tempura | 3 st.
Soft-shell krab in tempura | 1 st.
13,50
Flensjes gevuld met Pekingeend en groenten | 3st.
Koude voorgerechten
Sashimi mix van wilde zalm, tonijn en hamachi yellow tail
16
Carpaccio van coquilles met yuzu dressing
15
Tataki van ossenhaas met Koreaanse kimuchi dressing
16
Carpaccio van Wagyu met gebakken eendenlever en soja karamel
22,5
Indonesische Gado Gado met pinda saus [v]
12.5
Warme voorgerechten
Gebakken langoustine met Japanse milde curry saus
14
Gegrilde coquilles en tonijn met wasabi mayonaise
16
Drieluik van eend: Crème brûlée van eendenlever, gerookte eendenborst en een loempia van eend
17
Geflambeerde Wagyu sucade met bulgogi saus
18
Gefrituurde Japans tofu met teriyaki saus [v]
13.5
Hoofdgerechten

Wordt geserveerd met gebakken rijst

Gebakken zeebaarsfilet met unagi saus
20
Gestoomde heilbotfilet met gamba garnaal en miso witte wijn saus
22
Thaise vispot met groene curry saus
27
Gebakken eendenborstfilet met sinaasappel saus
25
Gegrilde dun gesneden short ribs met truffel mayonaise
27
Gegrilde lamsrack met five Spices
31
Wok specials
Black Tiger garnalen met szechuan pepersaus
26.5
Gewokte aubergine met champignons saus [v]
18.5
Kippendijen met teriyaki saus
22
Ossenhaasreepjes met ketjap saus
28
Chef's favourites
Kreeft, roergebakken met oestersaus (gepeld)
45
Wagyu haas, gegrild met saus van eendenlever
58
Bijgerechten
Baby paksoi
8
Chinese broccoli
9
Luxe Groenten Mix
10
Chinese bami
7
Luxe nasi, met garnalen en ossenhaas
9
Desserts
Warm taartje van pure chocolade en gekonfijte rode peper met kokos roomijs
9
Crème brûlée van sereh en citroen citrus sorbetijs
9
Bavarois van kokos met aardbeien sorbetijs
9
Panna cotta van mandarijn en amarena roomijs
9
Koffie
Cappuccino
Espresso Macchiato
Koffie verkeerd
Latte Macchiato
Irish Coffee
Spanish Coffee (Tia Maria)
French Coffee (Grand Marnier)
Italian Coffee (Amaretto)
Kiss of Fire (Tia Maria en Cointreau)
Thee per Pot
Jasmijn (Groen)

Elegant van smaak, met jasmijn bloesemgeuren en een fijne gouden kleur.

Chun Mee (Groen)

Topklasse organische groene thee, een milde smaak met een bittertje in de afdronk.

Genmaicha (Groen)

Groene thee in combinatie met gepofte rijst, welke een geroosterde geur geeft en een smaak van noten.

Earl grey Darjeeling (Zwart)

Een Darjeeling First Flush met een hint van lavendel. Het resultaat is wonderlijk groots: een lavendel-zoete smaak.

China Rose (Groen)

Rozenbloesem gemengd met een Yunnan groene thee geven een subtiele bloemige smaak.

Honeybush (Theïne-vrij)

Lichte thee met een honingzoete aroma.

Silky Oolong (Blauw)

Melkachtig zoete aroma, een subtiele romige smaak.

CHANG-I Blend (Kruiden thee)

Romantische blend met een exotisch tintje en een warme geur van vanille.

Munt Thee (Kruiden thee)

Met verse muntblaadjes.

Digestief
Yamazaki Single Malt 12 jr
Hibiki Harmony
Kurayoshi Sherry Pure Malt 12 jr
The Macallan Fine Oak 12 jr
Glenfiddich 12 jr
Glenfiddich 15 jr
Glenkinchie Single Malt 12 jr
Springbank 15 jr
Highland Park 18 jr
The Balvenie Doublewood 12 jr
The Balvenie Doublewood 17 jr

Wijnkaart

Champagne & bubbles
Deutz Brut Classic
Ruinart Blanc de Blancs Brut
Pere Ventura - Cava Tresor Brut Reserva
Laurent-Perrier Cuvée Brut Rosé
Billecart-Salmon Brut Rosé
Ruinart Brut Rosé
2008 Moet & Chandon Dom Perignon Brut
2009 Louis Roederer Cristal Brut Millesime
Japanese saké
Kizakura | 'Yamadanishiki' Junmai

Aromas of peach and pear. Fruity, medium dry and a very rich flavor on the palate with a clean finish.

Daishichi | 'Masakura' Junmai Ginjo | Super premium sake

Tempting and exciting aromas of cherry blossoms. Elegant, slightly sweet, creamy texture with a soft and fresh lengty finish.

Daishichi | 'Minowamon' Junmai Daiginjo | Extra super premium sake

Elegant soft aromas of blue berries and fresh tones of cassis. Beautifully balanced aromas and soft flavors results in a sake which is fresh and pure.

France
White
2019 Menetou Salon | Domaine Chavet et Fils
2019 Sancerre Blanc 'Le Pierrier de la Chapelle' | Domaine Bailly-Reverdy
2018 Pouilly-Fumé 'Les Cris' | Domaine A. Cailbourdin
2007 Savennières Clos du Papillon | Domaine des Baumard
2017 Viognier 'Les Contours de Deponcins' | François Villard
2018 Condrieu 'La Combe de Malleval' | Stéphane Ogier
2019 Chablis 1er Cru 'Vaillons' | Bernard Defaix
2016 Mâcon Verzé | Domaine Leflaive
2015 Saint-Aubin 'La Princée' | Hubert Lamy
2016 Meursault | Jean Philippe Fichet
Red
2017 Gigondas 'Le Grand Montmirail' | Domaine Brusset
2015 Châteauneuf Du Pape | Maison Tardieu-Laurent
2016 Les Obriers [Cinsault & Carignan] | La Pèira en Damaisèla
2016 Chemin de Moscou [70% Syrah, 25% Grenache, 5% Cinsault] | Domaine Gayda
2014 Rully | Domaine Vincent Dureuil-Janthial
2013 Mercury Rouge 1er Cru 'Les Ruelles'| Château de Chamirey, Domaines Devillard
2016 Santenay 'Vieilles Vignes' | Domaine Lucien Muzard et Fils
2014 Pommard 'Les Noizons' | Domaine Vincent Girardin
2014 Nuits-Saint-Georges aoc 1er Cru aux Perdrix | Domaine des Perdrix
2014 Château Les Roches Blanches | Grand Cru
2012 Château La Fleur | Grand Cru
2013 Château Le Crock | Cru Bourgeois
2011 Château Lafleur-Gazin
2013 Château Du Tertre | 5e Grand Cru Classé
2015 Château Giscours | 3e Grand Cru Classé
2011 Château Haut-Bages Libéral | 5e Grand Cru Classé
Italy
White
2019 Pinot Grigio | Tiefenbrunner | Alto Adige
2018 Pinot Grigio 'Porer' | Alois Lageder | Alto Adige
2017 Chardonnay 'Fontanelle' | Castello Banfi | Tuscany
Red
2016 Lamuri Nero d’Avola | Tasca d’Almerita | Sicily
2014 Barbera d’Alba 'Papagena' | Fontana Fredda | Piemonte
2014 Barbaresco | Pio Cesare | Piemonte
2016 Amarone Classico | Zenato Azienda Vinicola | Veneto
2017 Chianti Classico | Castello di Brolio | Tuscany
2017 Le Volte Rosso | Tenuta dell’Ornellaia | Tuscany
Germany
White
2020 Riesling Trocken | Wagner Stempel | Rheinhessen
2017 Weiβburgunder 'Muschelkalk' | Weingut Becker-Landgraf J2 | Rheinhessen
Red
2014 Spätburgunder Trocken | Weingut Schneider | Baden
Austria
White
2019 Gruner Veltliner 'Organic Lois' | Fred Loimer | Kamptal
2017 Gruner Veltliner 'Wiener Wein' | Wieninger | Vienna
Red
2017 Zweigelt | Heinrich | Burgenland
2014 Blau Fränkisch | Moric | Burgenland
Spain
White
2019 Chardonnay '234' | Enate | Somontano
2020 Albarino 'O Rosal' | Terras Gauda | Rias Baixas
2019 Verdejo | Belondrade y Lurton | Rueda
Red
2010 Rioja Gran Reserva | Conde de Valdemar | Rioja
2016 Condado de Haza Crianza | Alejandro Fernandez | Ribera del Duero
Asia | Oceania | Middle-East
White
2018 Sauvignon Blanc 'Signature' | Ant Moore | Marlborough, New-Zealand
2010 Château Musar White | Bekaa Valley, Lebanon
Red
2013 Shiraz | Frankland Estate | Frankland River, Australia
2014 Château Musar Red | Bekaa Valley, Lebanon
South-africa
White
2018 Chenin Blanc 'Hope Marguerite' | Beaumont | Walker Bay
2016 Chardonnay 'Nine Yards' | Jordan | Stellenbosch
Red
2015 Pinotage 'Greywacke' | Chamonix | Franschhoek
2015 Bordeaux Blend 'Cobblers Hill' | Jordan | Stellenbosch
Americas
White
2017 Sauvignon Blanc Reserva | Casas Del Bosque | Casablanca Valley, Chile
2018 Chardonnay 'Director’s Cut' | Francis Coppola | California, USA
2018 Chardonnay 'Bernardus' | Ben Pon's Winery | Carmel Valley, USA
Red
2018 Malbec | Achaval-Ferrer | Mendoza, Argentina
2016 Pinot Noir 'Diamond Collection' | Francis Coppola | Montery, USA
Chang-I Exclusives
Whites
2011 Meursault "Clos de la Barre"

Domaine des Comtes Lafon

Reds
2011 Pomerol

Château Latour á Pomerol

2017 Margaux "Alter Ego de Palmer"

Château Palmer 

Privacy- en cookie verklaring
Chang-i
info@chang-i.nl
020 4 701 700
Jan Willem Brouwersstraat 7
1071 LH, Amsterdam
Made with ❤ by: POCKETMENU